ESITE_SAMK_linssiton_2015_sml
Unohda kamerat hetkeksi ja sukella valokuvauksen aamuhämärään! SAMK:n linssittömällä kesäkurssilla voit valmistaa valopiirroksia kuin Talbot, mono- tai monivärikuvia kasviuutteilla kuten Herschel tai käyttää vanhentuneita mv-valokuvapapereita tuottamaan lumen-vedoksia upeissa väreissä. Tarvitaan vain ripaus suolaa, vähän hopeaa ja rautaa, ja paljon auringonvaloa!Unohda kamerat hetkeksi ja sukella valokuvauksen aamuhämärään! SAMK:n linssittömällä kesäkurssilla voit valmistaa valopiirroksia kuin Talbot, mono- tai monivärikuvia kasviuutteilla kuten Herschel tai käyttää vanhentuneita mv-valokuvapapereita tuottamaan lumen-vedoksia upeissa väreissä. Tarvitaan vain ripaus suolaa, vähän hopeaa ja rautaa, ja paljon auringonvaloa!Viimeinen ilmoittautumispäivä on 17.07.2015.

Lataa esite:
ESITE_SAMK_linssiton_2015_mat-2
Ilmoittaudu kurssille

 

Forget about cameras for a while and dive into the dawn of photography! At SAMK’s Lensless summer workshop you can make photogenic drawings like Talbot did, mono and multicolour images with plant juices like Herschel, or use outdated b&w photo papers to produce lumen prints in glorious colours. All you need is a pinch of salt, some silver and iron, and a lot of sunshine!

You will learn about the birth of photography, photogenic drawing, salted paper, anthotype, cyanotype, photograms and lumen printing. The working days will be from Thursday to Sunday (09.00 to 15.30), August 6 – 9, at the Art School Campus, Paasikivenkatu 24, Kankaanpää, Finland. The course includes both lectures and practical work. The instructor is Jalo Porkkala, photographer and researcher who uses historical and alternative processes in his work.

Deadline for registration is July 17, 2015.

For more information contact Anne Rouhelo, email: anne.rouhelo(at)samk.fi.